Де купити хороші спортивні шорти?

корж

New Member
Хлопці, підкажіть, де зараз реально можна знайти якісні спортивні шорти? Щоб і виглядали стильно, і були зручні для тренувань чи просто для активного літа. Може, хтось недавно купував і може порекомендувати перевірений магазин або бренд? Буду вдячний за поради!

Pontiy

New Member
Я, після перегляду купи варіантів вирішив на офіційному сайті adidas купити шорти https://www.adidas.ua/odyag/shorti Якщо чесно — дуже задоволений. Обрав класичну чорну модель для тренувань, але вона настільки зручна і стильна, що тепер ношу їх і на вулицю в спеку, і вдома. Матеріал якісний, не парить, добре тягнеться і витримує багато прань без втрати форми. Що мені ще сподобалось — там великий вибір саме літніх моделей, і для спорту, і для повсякденного носіння. Так що раджу глянути, може й собі щось підбереш.

cora9881

New Member
You can find quality sports shorts at stores like Nike, Adidas, Under Armour, and Lululemon for performance-focused options. For budget-friendly picks, check out Target, Decathlon, or Amazon. Whether you need moisture-wicking, lightweight, or compression styles, these retailers offer a wide range to suit workouts, running, or casual wear. Visit for more information: Adopt me calculator

Сверху