Інтернет у Львові допоможіть обрати провайдера

kilivivin

New Member
Хто який інтернет вдома має? Ми з чоловіком переїхали нещодавно у Львів із маленькою донечкою, і зараз активно шукаємо, який вибрати провайдер для того аби підключити інтернет у Львові. Для нас важливо, щоб інтернет працював стабільно, адже чоловік часто працює дистанційно, а я люблю вечорами дивитися фільми. Порадьте, будь ласка, перевірені варіанти, а також скільки часу займає підключення, і чи можна оплатити карткою через інтернет?

KYKANA

Member
Раджу звернути увагу на інтернет-провайдера у Львові https://kоpiyka.оrg/ “Копійка”. У мене вже кілька років підключений саме цей провайдер і я дуже задоволений якістю. Вони швидко реагують на звернення, майстри все підключили акуратно, буквально за день після звернення. Для мене важливо було не тільки підключити інтернет у Львові, а й отримати чесну ціну – “Копійка” пропонує справді демократичні тарифи. До того ж, рахунок можна сплачувати онлайн, що зручно й безпечно, особливо зараз. Інтернет стабільний, збоїв майже не буває, швидкість тримає чудово як для перегляду відео, так і для роботи.

Сверху