Як готувати їжу для діабетика: поради та рецепти

amabe

Member
Приготування їжі для діабетика має свої особливості:

Спосіб приготування:

Краще варити, запікати або готувати на пару.

Уникати смаження на олії (особливо на рослинних жирах після нагрівання).

Солодощі без цукру:

Використовуйте стевію або еритрит замість цукру.

Готуйте десерти на основі горіхів, кокосового молока, авокадо.

Корисні рецепти:

Сніданок: вівсянка з насінням чиїа та ягодами, або сирна запіканка для діабетиків.

Суп: крем-суп з броколі та вершками (без борошна).

Гарнір: тушкована квасоля з часником.

Десерт: шоколадний мусс з авокадо та какао.

Головне – баланс: білки, жири, повільні вуглеводи та контроль порцій!
 
Сверху