Яку обрати моторну оливу?

gucci

New Member
Ну що, настала пора міняти оливу, а я, як завжди, загубився між сотнею брендів і тисячею відгуків Хтось хвалить Motul, хтось клянеться на Castrol, а я стою з пляшкою в руці та думаю - це ж як шампунь для двигуна, а я навіть свій не можу нормально вибрати Порадьте, будь ласка, що з сучасного реально працює? І де ви самі купуєте, сервіс, інтернет, знайомий автомеханік з гаража? Хочу зробити нормальний вибір і не шкодити мотору.

lasikas

Member
В мене завжди була паніка при заміні оливи, бо вибір величезний і боїшся зробити помилку. Але після того, як один майстер порадив Motoroil24, все змінилось. Дуже зручно, що не треба годинами ходити по автомагазинах, шукаючи потрібний продукт, заходиш на сайт, вводиш параметри авто, і тобі пропонують варіанти. Найбільше зацікавила моторна олива Castrol https://motoroil24.com.ua/castrol-motor-oils/ бо чув про неї лише позитивне. Після використання зрозумів чому, двигун почав працювати тихіше, не чути ніяких зайвих звуків, немає нагару, і навіть через кілька тисяч кілометрів олива не втратила кольору. В мороз машина заводиться без проблем, і це ще один величезний плюс. Castrol справді виправдала очікування, а Motoroil24 допоміг уникнути довгих пошуків. Це той випадок, коли сервіс і якість йдуть пліч-о-пліч.

Сверху