Купівля манґи в інтернет-магазині книг «Сенс» стала для мене справжнім відкриттям і приємною несподіванкою https://sens.in.ua/manga/ Я давно колекціоную манґу, тому дуже прискіпливо ставлюся і до асортименту, і до якості самих видань. У «Сенсі» знайшов саме ті томи, які давно шукав, причому не лише популярні серії, а й менш відомі, нішеві роботи. Сайт зручний, усе логічно структуровано, легко відфільтрувати книги за жанрами, авторами та видавцями. Окремо хочеться відзначити якість друку — щільний папір, чіткі лінії, насичені чорні відтінки, завдяки чому малюнки виглядають максимально атмосферно. Обкладинки без дефектів, кутики рівні, що для колекціонера надзвичайно важливо. Замовлення оформили швидко, менеджер зв’язався для підтвердження, був ввічливим і компетентним. Посилка приїхала надійно запакованою, кожен том додатково захищений, жодних пошкоджень під час доставки. Видно, що магазин з повагою ставиться до клієнтів і до книжок. Після першого замовлення залишилися лише позитивні емоції, тож тепер «Сенс» для мене — один з основних магазинів для поповнення манґа-полички.