Mary
Member
Створила новий акаунт у TikTok і помітила, що навіть цікаві відео майже не отримують уваги. Подруга порадила спробувати LikeStorm https://likestorm.com.ua/kupiti-pidpisnikiv-tiktok/ і я вирішила замовити невеликий пакет підписників. Усе виявилося набагато простіше, ніж я думала: кілька хвилин на оформлення, і поступово почав з'являтися результат. Профіль став виглядати більш активним, а нові відвідувачі почали частіше підписуватися самі.
Після цього залишилися лише хороші враження. LikeStorm має зрозумілий сайт, швидке оформлення замовлення і нормальні ціни. Звичайно, цікавий контент ніхто не скасовував, але для першого поштовху сервіс мені справді допоміг. Думаю, ще не раз скористаюся ним для розвитку своєї сторінки.
Після цього залишилися лише хороші враження. LikeStorm має зрозумілий сайт, швидке оформлення замовлення і нормальні ціни. Звичайно, цікавий контент ніхто не скасовував, але для першого поштовху сервіс мені справді допоміг. Думаю, ще не раз скористаюся ним для розвитку своєї сторінки.