Порадьте СТО перевірене

gucci

New Member
Привіт, форумчани! Невеличке (ну як невеличке...) питання: куди ви звертаєтесь, коли машина раптом вирішує "пожартувати" й перестає заводитись у найменш зручний момент? Я от сиджу й думаю — може, існують якісь народні прикмети, як визначити СТО, де не тільки гайки крутять, а ще й голову мають? :) Знаєте, щоб не було "ми подивились — вам двигун новий треба". Реально хочу знайти толкових майстрів, які не зліплять казку про поломку, якої не існує. Ваші історії, поради, навіть фейли — усе цікаво. Дякую!

lasikas

Member
Я зовсім не розуміюсь на автосправі, тому, коли машина почала дивно поводитись, була трохи в паніці. Випадково натрапила на відгуки про СТО Франт на Подолі, і вирішила спробувати — інтуїція не підвела. Дуже приємне враження від першого візиту: зустріли з посмішкою, одразу поставили кілька уточнюючих запитань і швидко зорієнтувалися, що до чого. Найбільше здивувало, що навіть мені, далекій від техніки, пояснили все доступно й без зверхності. У підсумку я отримала не тільки полагоджене авто, а й внутрішній спокій — відчуття, що тебе не обманули, а справді допомогли. Роботу зробили вчасно, вартість не змінилася в процесі, і навіть порекомендували, що перевірити найближчим часом. Однозначно повернуся ще і всім рекомендую!

Сверху