Скільки це буде коштувати?

TolkoTu

New Member
Питання до власників авто. Скільки коштує ваша страховка ОСАГО? Якщо я поїду в село і там куплю, це мені дешевше вийде? А якщо скажімо в Полтаві?

ArbuZzzz

New Member
Питання до власників авто. Скільки коштує ваша страховка ОСАГО? Якщо я поїду в село і там куплю, це мені дешевше вийде? А якщо скажімо в Полтаві?
Багато хто не розуміє, що ціна на ОСАГО залежить не тільки від машини чи водійського стажу. У нас в Україні діє таке поняття як "територіальний коефіцієнт". Тобто страховка в Києві, наприклад, буде дорожча, ніж у селі чи в якомусь райцентрі. І так, якщо ти зареєстрований десь у селі — страховка може коштувати реально дешевше.

Але тут є нюанс. Страховка рахується не по місцю, де ти купуєш, а по місцю реєстрації авто. Тобто якщо ти поїдеш в Полтаву, а авто зареєстроване в Києві — ціна все одно буде "київська". А от якщо машина зареєстрована в Полтаві чи області — тоді так, буде вигідніше. Хочеш прикинути реальну вартість — просто введи свої дані тут hotline.finance/ua/osago-poltava там за 2 хвилини побачиш точну суму і зможеш порівняти пропозиції.

Порада: не ведись на “дешево й сердито” на ринку. Бери у нормальних компаніях, які реально виплачують, і бажано з прямим врегулюванням.

Сверху