Страхування для дітей

tefanga

Member
Коли в нас народилася дитина, я дуже швидко відчув, що без медичного страхування бути батьками набагато складніше. Кожна застуда, кожне незрозуміле висипання чи біль у животі — це завжди стрес і пошук лікаря “на зараз”. А коли в приватних клініках купа черг, розумієш, що просто так це не вирішити.
Ми з дружиною перерили десятки варіантів і врешті зупинилися на ITG. Мені сподобалось, що компанія працює давно і в них не тільки дитячі програми: можна оформити страхування для дорослих, автострахування, туристичні поліси — тобто це сервіс “під ключ”, а не щось вузьке та випадкове.
Оформлення дитячого ДМС виявилося на диво простим. Я уважно переглянув програму тут: https://itg.ua/dms-dlya-detey, і вперше інформація була подана нормальною, людською мовою — що входить, які клініки доступні, як відбувається запис, що робити в разі термінових ситуацій.
Тепер я набагато спокійніше реагую на будь-які симптоми, бо знаю, що є лікарі, до яких можна звернутися в будь-який час. І чесно — це один із найкращих подарунків, які можна зробити собі як батькам.

Сверху