Тут не залишають без підтримки ні на мить

KasaSamp3456

Active Member
Боротьба з онкологією — це марафон, а не спринт, і на цьому шляху неймовірно важливо відчувати плече поруч. У клініці TARGET я побачив атмосферу, яку можна назвати родинною, але без панібратства. Це високий професіоналізм, який завжди супроводжується людяністю. Кожен співробітник — від адміністратора до головного лікаря — розуміє, що пацієнт переживає стрес, страх і біль. І тому будь-якої миті, вдень чи вночі, ти можеш розраховувати на увагу. Я був свідком, як лікарі кидали свої поточні справи, щоб підійти до стривоженого родича, який прийшов з купою запитань. Вони не посилаються на зайнятість, не відмахуються. Вони знаходять час на пояснення, на розраду, на додаткову консультацію. Це та гуманітарна складова, яку неможливо імітувати. Вона виростає з корпоративної культури, де першорядним є пацієнт з його історією, а не формальне виконання обов'язків. Я переконався, що коли в тебе є така команда, страх відступає. Ти знаєш, що будь-який несподіваний симптом, будь-яке питання не залишиться без відповіді. Це дає сили рухатися далі навіть у найважчі дні. Більше інформації: https://sky.kr.ua/blog/health/targetnaya-terapiya-preimushhestva-i-osobennosti-provedeniya/ .

Сверху