Впровадження CRM-системи

kilivivin

New Member
Останнім часом задумався, що вже час оптимізувати роботу моєї команди. Спілкування з клієнтами, ліди, нагадування — усе поки ведемо вручну в таблицях. Хочу впровадити CRM-систему, але зовсім не орієнтуюсь, які компанії реально добре займаються розробкою і налаштуванням таких рішень. Може, порадите, на що звертати увагу при виборі підрядника для впровадження CRM? Хочеться, щоб і сервіс був якісний, і команда досвідчена, і підтримка нормальна.

edvard

Member
Чудово, що замислився над впровадженням CRM — це справді потужний інструмент для управління відносинами з клієнтами. Обираючи компанію для реалізації проєкту, перш за все звертай увагу на її досвід у подібних кейсах, наявність портфоліо та компетенції в інтеграції CRM із іншими системами. Дуже важливо також, щоб компанія не просто “встановила”, а й допомогла з адаптацією під твій бізнес.

KYKANA

Member
Я була у точно такій самій ситуації. Ми теж шукали компанію, яка не просто "продасть коробку", а допоможе з повноцінним впровадженням і налаштуванням CRM-системи з урахуванням усіх нюансів нашого бізнесу. З кількох варіантів ми зупинились на CRM Solutions — і не пожалкували. Вони провели глибокий аудит наших процесів, запропонували оптимальну структуру CRM, адаптували її під наші реалії, а також забезпечили якісне навчання команди. Особливо сподобалось, як вони підійшли до налаштування CRM-систем для відділів продажів і маркетингу — усе логічно, просто й ефективно. До речі, ось корисна стаття від них про безкоштовні CRM-рішення https://crmsоlutions.ua/ru/tоp-7-free-crm-systems-ru/ — раджу прочитати, щоб краще зрозуміти, з чого почати.

Сверху