Хочу замовити черепицю

Akni

New Member
Яка черепиця найбільше підходить для даху, якщо ми хочемо, щоб вона була міцною, але й красиво виглядала? Чула, що є різні варіанти: керамічна, бетонна. Яка з них краще витримує погодні умови і служить довше? Вибір здається складним, але хочеться бути впевненим у правильному рішенні.

Kirsri

New Member
Як керівник невеликої будівельної компанії, я постійно в пошуках матеріалів, які б поєднували якість, доступність і легкість у монтажі. Один із наших останніх проєктів вимагав нестандартного рішення — замовник наполягав на сучасному вигляді покрівлі, але з максимальною довговічністю. Після аналізу ринку, я вийшов на компанію Tegola, в асортименті у них є бітумна покрівля на сайті усе представлено дуже зручно — одразу зрозуміло, з чим маєш справу. Ми обрали серію з посиленою стійкістю до ультрафіолету, що особливо важливо для об’єктів під відкритим сонцем. Монтаж відбувся без зайвих труднощів, і бригада оцінила зручність у роботі з матеріалом. Клієнт був приємно здивований зовнішнім виглядом та якістю. Тепер планую використовувати бітумну покрівлю від Tegola в інших проєктах. Результат справді виправдав очікування.

Сверху