Де зараз найкраще купувати все для фарбування авто?

lasikas

Member
Всім привіт! Планую трохи оновити зовнішній вигляд свого авто та хочу знайти хороший інтернет-магазин, де є все для фарбування авто в одному місці. Цікавлять не тільки фарби, а й ґрунти, лаки, витратні матеріали та різні дрібниці, які зазвичай потрібні під час роботи. Хотілося б замовляти там, де вже хтось реально купував і залишився задоволений сервісом. Порадьте, будь ласка, перевірені варіанти. Буду вдячний за будь-які рекомендації та особистий досвід!

valentino

Member
Нещодавно вирішив зробити повний рестайлінг свого авто і, чесно кажучи, навіть не уявляв, з чого починати. Друг порадив зайти до Tandem Shop, де є все для фарбування авто https://tandemshop.ua/ і я просто не міг повірити, наскільки там великий асортимент. Консультанти одразу допомогли підібрати ґрунтовку, лак, затверджувач і всі допоміжні матеріали. Я купив якісну двокомпонентну емаль і результат перевершив усі мої очікування — колір ліг рівно, без патьоків і напливів. Поверхня вийшла глянцевою, як дзеркало, і сусіди по гаражу навіть питали, чи я віддавав авто на сервіс. Найважливіше — не економити на матеріалах, бо дешева фарба тріскається вже через сезон і весь труд іде нанівець. Тепер знаю точно: Tandem Shop — це місце, куди повертаєшся знову і знову, бо тут реально є все необхідне і ціни більш ніж адекватні.

Сверху