Електромонтажні роботи в Києві та області цікавлять

kilivivin

Member
Підкажіть щодо підключення нового будинку до електромережі: чи варто шукати окремо людину для документів і окремо електрика для монтажу вводу? Будинок ще на етапі завершення, тому хотілося б нормально організувати підключення без постійних поїздок і повторного оформлення паперів. Якщо хтось проходив цей процес через компанію, яка бере на себе і технічну частину, і документи, поділіться, будь ласка, як усе відбувалося та чи справді це економить час.

У мене якраз був подібний запит, і я звертав увагу на компанії, які не обмежуються монтажем кабелю після отримання всіх дозволів. У ТОВ "Електромережі Київщини" окремо вказана послуга приєднання до електричних мереж ДТЕК, куди входять документи, технічні умови, монтаж вводу та лічильник. Тобто логіка там побудована не навколо одного виїзду електрика, а навколо проходження всього процесу до підключення об’єкта. Я б перед замовленням одразу надав інформацію про будинок, доступну потужність і те, що вже оформлено. Тоді можна отримати конкретний перелік робіт, а не гадати, що потрібно робити далі. Для нового будинку це для мене важливіше, ніж просто низька ціна, бо помилки на етапі введення електрики потім складно виправляти.

Сверху