Крипту обміняти по гарному курсі

булавка

New Member
Хочу трохи впорядкувати свої фінанси і періодично переводити частину криптовалюти у гривню, але досі не знайшов обмінник, якому можна повністю довіряти. У мережі багато сервісів, але іноді читаєш відгуки і починаєш сумніватися, чи все там чесно з курсами і комісіями. Важливо, щоб обмін проходив швидко, без складних процедур і з нормальною підтримкою у випадку питань. Підкажіть, будь ласка, де ви зазвичай міняєте крипту і який сервіс показав себе найкраще?

KYKANA

Member
Свого часу я також витратив чимало часу на пошуки нормального обмінника, бо не хотілося ризикувати коштами. Після кількох спроб із різними сайтами почав користуватися https://obmify.com/ , і поки що цей варіант виглядає найзручнішим. Там досить простий процес створення заявки: обираєш напрямок обміну, вводиш суму і бачиш підсумковий розрахунок. Особисто мене приємно здивував сервіс обміну криптовалюти та безготівки Obmify, тому що операція виконалася швидко і без якихось неочікуваних змін курсу під час підтвердження. Гроші на картку прийшли без затримки, а комісія залишилася такою, як показувалась спочатку. Тепер користуюся цим сервісом, коли потрібно швидко перевести криптовалюту у гривню.

Сверху