Зазвичай я приділяю багато уваги вибору речей для літнього відпочинку, адже хочеться почуватися комфортно не лише під час купання, а й у перервах між ним. Цього разу вирішила доповнити свій гардероб легким пляжним одягом і звернула увагу на магазин https://lingeriestore.com.ua/catalog/plyazhni-tuniki-ta-pareo . Найбільше мене зацікавили пляжні туніки, які чудово підходять для прогулянок узбережжям та захищають від палючого сонця. Також сподобалася пляжна накидка, адже її легко накинути поверх купальника, коли потрібно швидко вирушити до кафе чи на прогулянку. Для тих, хто любить універсальні речі, є й накидка на купальник у різних фасонах. Крім цього, можна купити парео, яке стане практичним доповненням до літнього образу та не займе багато місця у валізі. У результаті я обрала туніку для пляжу, яка виявилася легкою, приємною до тіла та дуже зручною у спекотні дні. Матеріал швидко висихає, а вільний крій забезпечує комфорт протягом усього дня. Загалом залишилися позитивні враження, адже знайти все необхідне для відпочинку вдалося в одному місці.