Шукаєте професійного фуд фотографа у Києві

viktoriamelnyk

New Member
Вітаю!
Мене часто запитують, чи дійсно професійна фуд зйомка допомагає збільшити кількість замовлень. Після багатьох років роботи з ресторанами, кафе, кав'ярнями та службами доставки можу впевнено сказати — так.
Сьогодні більшість гостей знайомиться із закладом ще до першого візиту. Вони відкривають Instagram, сайт ресторану або сервіс доставки, і саме фотографії формують перше враження. Якщо страва виглядає апетитно — її хочеться замовити. Якщо фотографія темна, нечітка або зроблена поспіхом на телефон — навіть чудова кухня може залишитися без уваги.
Саме тому професійний фуд фотограф у м. Київ сьогодні — це не розкіш, а ефективний маркетинговий інструмент.
Чим можу допомогти
Пропоную професійну фотозйомку для:
  • ресторанів;
  • кафе;
  • кав'ярень;
  • пекарень;
  • кондитерських;
  • служб доставки їжі;
  • виробників продуктів харчування;
  • меню та рекламних матеріалів.
Працюю як безпосередньо у закладі, так і в студії — залежно від ваших потреб та концепції.
Що ви отримаєте
✔ Яскраві та апетитні фотографії страв.
✔ Контент для сайту, меню та соціальних мереж.
✔ Фотографії для Glovo, Bolt Food, Uber Eats та інших сервісів доставки.
✔ Знімки для реклами, друкованої продукції та зовнішньої реклами.
✔ Єдиний візуальний стиль, який підкреслює рівень вашого закладу.
Чому не варто економити на фотографіях
Часто бачу ситуацію, коли ресторан вкладає значні кошти в ремонт, обладнання, кухню та персонал, але для меню використовує випадкові фотографії зі смартфона.
У результаті потенційний клієнт просто проходить повз.
Професійна фуд зйомка допомагає показати страви саме такими, якими їх задумав шеф-кухар. Правильне світло, композиція, кольори та ретуш роблять їжу максимально апетитною, не спотворюючи її реальний вигляд.
Якщо потрібно знайти фотографа для зйомки їжі меню
Якщо зараз ви на етапі, коли потрібно знайти фотографа для зйомки їжі меню, рекомендую звертати увагу не лише на вартість послуг.
Хороший фуд фотограф має:
  • досвід саме у ресторанній фотографії;
  • сильне портфоліо;
  • розуміння маркетингу;
  • вміння працювати зі світлом;
  • знання особливостей різних продуктів та страв.
Саме ці деталі відрізняють фотографії, які просто гарно виглядають, від тих, що реально продають.
Працюю у Києві
Проводжу фотозйомку для ресторанів, кафе, барів, доставки їжі та виробників продуктів у Києві.
Якщо ви відкриваєте новий заклад, оновлюєте меню або хочете покращити візуальний контент для реклами та соціальних мереж — буду радий допомогти.
Якщо є питання щодо організації зйомки, вартості чи підготовки страв до фотосесії — пишіть у приватні повідомлення. Із задоволенням проконсультую та підкажу оптимальний варіант саме для вашого проєкту.

Сверху